Prva stran arrow Podpora arrow Sekretar arrow Potni nalogi arrow Potni nalogi
Orbitala poslovna programska oprema | Saturday, 27 April 2024
Menu
Prva stran
Predstavitev
Povpraševanje
Produkti
Podpora
 
 
 
Potni nalogi PDF Natisni E-pošta

 

Dostop do potnih nalogov, kaže spodnja slika.

 Image

 

Za nov vnos potnega naloga lahko pritisnemo slikovno ikono Nov (označen na sliki spodaj), ali pa preko menija Potni nalogi/Nov.

Odpre se nam okno za vnos podatkov potnega naloga. Potrebno je vpisati podatke v polja. Ob določenih poljih imate znak O, na katerega pritisnete če želite vpisati podatke v šifrant. Po vpisanih podatkih v polja pritisnete Shrani.

 Image

 

Da obračunamo Dnevnice moramo v meniju Obračun pritisniti Dnevnice kot kaže slika ali pa tipko F9. Na desni strani okna se nam odprejo polja za vpis podatkov. Izpolnimo podatke in pritisnemo Shrani.

 Image

 

Za obračun prevoznih stroškov je potrebno pritisniti Obračun/Prevoznih stroškov ali tipko F10. Prav tako se vam na desni strani okna pojavijo polja za vpis kilometrine itd. Ko ste vse potrebno vnesli v polja pritisnete Shrani.

 Image

 

Obračunamo lahko tudi ostale stroške, kot npr. parkirnino, ali katere druge, ki smo jih predhodno vnesli v šifrant. Za obračun Ostalih stroškov pritisnemo Obračun/Ostalih stroškov. Na desni strani se nam spet pojavijo polja v katera vpišemo potrebne podatke.

 Image

 

Ko smo vse obračunali, pritisnemo Shrani levo spodaj in potni nalog je obračunan.

 
 
   
     

 
 
© 2024 Orbitala poslovna programska oprema