Prva stran arrow Podpora arrow Supor arrow Supor arrow Opis programa
Orbitala poslovna programska oprema | Sunday, 05 May 2024
Menu
Prva stran
Predstavitev
Povpraševanje
Produkti
Podpora
 
 
 
Opis programa PDF Natisni E-pošta

 

Program je namenjen za obračunavanje storitev, torej je namenjen za storitvena podjetja in podjetja s  pogodbenimi razmerji. Obračunavanje je mogoče na zelo enostaven način, storitve, ki smo jih obračunali in pa obstoječe pogodbe, lahko takoj prenesete v Fakturiranje.

S programom Supor lahko obračunate več storitev in sicer na ta način, da takoj zabeležite opravljeno delo in ga sproti hitro obračunate. Obračun storitve lahko naredite kar iz programa, po tem ko ste zapisali kakšno delo ste opravili.

Program je namenjen tudi pregledu dela, torej kontrola zaposlenih in pa pridobitev informacij, kaj se v podjetju dela in kako hitro se delo opravi. Zaposleni zapisujejo dnevno opravljeno delo v obliki poročil, zabeležijo vsak telefonski klic in ga opišejo. Tako imamo pregled nad dogajanjem v podjetju, preverimo lahko učinkovitost zaposlenih in  s tem imamo tudi večji nadzor nad zaposlenimi. Prav tako pomaga pisanje poročil tudi zaposlenim, saj se lahko katero delo pojavi večkrat in lahko uporabijo enako rešitev kot za primer prej in s tem hitreje in bolje opravijo vsako naslednje, podobno delo. Program omogoča tudi prijavo in odjavo z delovnega mesta, tako da imamo pregled delovnih ur za vsakega zaposlenega v izbranem obdobju.

 
 
   
     

 
 
© 2024 Orbitala poslovna programska oprema