Prva stran arrow Produkti
Orbitala poslovna programska oprema | Friday, 19 April 2024
Menu
Prva stran
Predstavitev
Povpraševanje
Produkti
Podpora
 
 
 
Produkti PDF Natisni E-pošta
ORBITALA ENTERPRISE
je glavni programski proizvod podjetja in omogoča vodenje majhnih, srednjih in večjih poslovnih sistemov. Pokriva vsa področja poslovanja, od knjigovodstva, obračuna plač, osnovnih sredstev do prodaje, nabave, materialnega knjigovodsvta in proizvodnje. Sestavljen je kot paket posameznih modulov, kateri so samostojne celote v delovanju in se lahko pridobijo posamezno.
Moduli ki sestavljajo paket so:
Knjiga (dvostavno knjigovodstvo, Knjiga DDV in Saldakonti),
Plače (Obračun plač, Regresa, Avtorskega honorarja, Po Pogodbi o delu, Najemnine),
Fakturiranje (Prodaja, Materialno knjigovodstvo, Nabava),
Osnovna sredstva (Obračun amortizacije, Register OS),
Sekretar (Blagajna, Potni nalogi) in
KnjigaPO (Enostavno knjigovodstvo, Saldakonti, Knjiga DDV).

TRGOPOS
ali Trgovinsko in gostinsko poslovanje, je paket za vodenje maloprodajne Trgovine ali Gostinskega poslovanja.
Omogoča vodenje maloprodajne blagajne, materialno knjigovodstvo in vse evidence ki so potrebne pri Trgovinski ali gostinski dejavnosti.

RECEPCIJSKO POSLOVANJE
je programski modul, namenjen vodenju hotelskih ali kakršnih koli drugačnih nastanitvenih objektov. Omogoča vodenje rezervacij, blagajne in je povezljiv z zunanjimi tehničnimi rešitvami, ki olajšajo poslovanje (Prijave na policijo, samodenjo knjiženje telefonskih klicov na sobo, povezava na gostinski modul, itd...)

SEKRETAR FREE
Sekretar je brezplačni program, namenjen vodenju potnih nalogov za službeno potovanje.

TEHNOLOGIJA
Vse naše izdelke odlikuje zanesljivost, dovršenost in enostavnost, ki jo dosegamo z uporabo najnaprednejših tehnologij in razvojnih orodij na platformi Windows, ter z bogatimi izkušnjami pri razvoju programske opreme in poznavanjem poslovnih procesov v podjetjih.
Programska oprema je zasnovana po načelu enkratnega vnosa in dostopnosti vseh potrebnih funkcij ob izvajanju določenega procesa (npr. pri knjiženju novega dobavitelja, da lahko pri vnosu knjižbe uporabnik odpre novega dobavitelja v šifrantu). Kritična vnosna okna so izvedena tako, da ni potrebna uporaba miške, da se zagotovi maksimalna hitrost vnašanja podatkov.
 
 
   
     

 
 
© 2024 Orbitala poslovna programska oprema