Prva stran arrow Podpora arrow Vsa programska oprema arrow Splošne teme arrow Licenčna pogodba
Orbitala poslovna programska oprema | Friday, 26 April 2024
Menu
Prva stran
Predstavitev
Povpraševanje
Produkti
Podpora
 
 
 
Licenčna pogodba PDF Natisni E-pošta
LICENČNA POGODBA

POZOR!
Programska oprema je avtorsko zaščitena. Vsaka nepooblaščena uporaba ali zloraba je kazniva in bo kazensko preganjana.

Pred uporabo preberite pogoje in omejitve pri uporabi programske opreme Orbitala.

1. LICENCA ZA UPORABO
Licenca dovoljuje namestitev in uporabo prejete programske opreme na enem računalniku, razen v primeru ko gre za mrežno različico programske opreme. 

2. NADGRADNJE
Programska oprema se lahko nadgrajuje z nadgradnjami, ki jih je izdelala Orbitala d.o.o, ali kakšna pooblaščena organizacija. 

3. PRENOS
Programsko opremo lahko prenesete na drug računalnik v okviru istega podjetja ali fizične osebe. Prav tako jo lahko prenesete na drugo podjetje ali fizično osebo, pri čemer izgubite pravico do uporabe. Prenos je lahko enkraten, kar pomeni da lahko prenesete licenco le enemu podjetju ali fizični osebi.

4. TAJNOST PODATKOV
Podjetje Orbitala d.o.o. jamči, da bo varovala tajnost podatkov uporabnikov in jih ne bo posredovala tretji osebi ali uporabila v svojo korist.

5. PREPRODAJA
Produkti označeni kot "Ni za preprodajo", ne smejo biti preprodani, preneseni ali uporabljeni za kakršnokoli drugačno uporabo, kot je demonstracija, test ali ocena produkta.

6. ODGOVORNOST
Podjetje Orbitala d.o.o. ne sprejema kakršne koli odgovornosti v zvezi z izgubo podatkov ali izpadom dohodka kot posledico delovanja programske opreme. 
Podjetje se zavezuje, da bo v najkrajšem možnem času odpravljalo napake na programski opremi brezplačno, razen napak na nelicenčni programski opremi ali opremi katere lastnik ni podjetje Orbitala.

7. AVTORSKE PRAVICE
Programska oprema je zaščitena zakonom o avtorskih pravicah. Lastnik vseh avtorskih pravic je podjetje Orbitala d.o.o.
 
8. ZUNANJI POSEGI 
Prepovedani so kakršnikoli posegi v delovanje programske opreme Orbitala, z nepooblaščenimi orodji ali vsemidrugimi posegi, ki omogočajo spreminjanje podatkov ali delovanja programske opreme brez privolitve podjetja Orbitala. Prepovedano je tudi vso spreminjanje podatkov, ustvarjenih s programsko opremo Orbitala, z direktnimi dostopi do baze ali kopiranjem podatkov in spreminjanje na rezervih lokacijah.
 
 
   
     

 
 
© 2024 Orbitala poslovna programska oprema