Prva stran arrow Podpora arrow Osnovna sredstva arrow Osnovna sredstva arrow Povezovanje dokumentov na osnovno sredstvo
Orbitala poslovna programska oprema | Tuesday, 07 May 2024
Menu
Prva stran
Predstavitev
Povpraševanje
Produkti
Podpora
 
 
 
Povezovanje dokumentov na osnovno sredstvo PDF Natisni E-pošta

Povezovanje služnostnih pogodb in stavbnih pravic na posamezno osnovno sredstvo

Na osnovno sredstvo je mogoče povezati dokument, služnostno pogodbo oz. stavbno pravico. Na kartici sredstva pod zavihkom Služnostne pogodbe spodaj lahko na desni klik miške dodamo služnostno pogodbo in/ali dokument stavbna pravica.

Image 

Iz seznama izberemo želen dokument, ga z dvoklikom ali tipko izberi označimo in s tipko Vredu dodamo na posamezno osnovno sredstvo.

Image

Seznam osnovnih sredstev, ki imajo povezane dokumente služnostnih pogodb oz. stavbnih pravic si lahko pogledate, natisnete in izvozite v poročilih.

Image

Obratno je mogoče v aplikaciji Fakturiranje v poročilih videti seznam dokumentov služnostnih pogodb oz. stavbnih pravic, ki so povezane na posamezno osnovno sredstvo.

Image

Poročilo pokaže tudi seznam parcelnih številk in katastrskih občin, ki smo jih vnesli na posamezen dokument (služnostne pogodbe, stavbne pravice). Vnos je omogočen na izbranem dokumentu spodaj pod zavihkom podrobnosti. Pomembno je, da osnovne podatke dokumenta najprej shranimo, da ta dobi identifikacijsko številko in nato dodamo parcelno številko ali iz šifranta izberemo katastrsko občino.

Image 

 

 

 

 

 

 
 
   
     

 
 
© 2024 Orbitala poslovna programska oprema